LIGHT VEST

                                                   OPRUIMING 35% KORTING OP IS OP

                                                                             EN471 GECERTIFICEERD

Het LightVest® LED is een hulpbron van onschatbare waarde voor professionals die werken in het donker. Het is ontworpen en gemaakt van een EN471 gecertificeerd vest, dat helpt om de directe omgeving te verlichten. Het LightVest® is de laatste technologie van Nederlandse bodem en is duurzaam, betrouwbaar en uitermate handig. Het licht vest bespaart tijd, middelen en is hiernaast betrouwbaar en veilig in gebruik voor de professional.

 

                                                                              KRACHTIGE LEDS

Het vest is voorzien van 24 LED lampen, welke de omgeving tot 5 meter kunnen verlichten. Het vest heeft 7 verschillende licht standen, waarvan de hoogste tot 560 lumen is. Door de geavanceerde Nano Coating is ons product uit wasbaar, waterdicht en zo wordt ook de veiligheid in slechte weersomstandigheden gewaarborgd. Hierdoor is het mogelijk om zonder het gebruik van externe hulpmiddelen in een veilig verlichte omgeving de werkzaamheden te verrichten.

 

                                                                                 100 UUR LICHT

Het vest is voorzien van een geïntegreerde power pack, welke zorgt voor een betrouwbare en functionele werking van het licht vest. De duur van de verlichting, afkomstig van de LED lampen, kan oplopen tot wel 100 uur. De bijgeleverde power pack is binnen 3 uur volledig opgeladen en zorgt voor een efficient gebruik

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

SELECTEER TAAL

 

© 2017 - 2022 Led4wheels | sitemap | rss